Megint összejött néhány kép a helyi táplálkozási viszonyokról. Ime. Ez egy tipikus kinai étel. Neve nincs. Elkészitése: tésztát, zöldségeket, húst, csomó dolgot, amiről nem tudod, hogy mi, beletesznek egy tányérba, és az egészet felöntik levessel. Enni természetesen kanállal és pálcikákkal kell. Angol kisasszonyos, egyenes derekas evést el kell felejteni Szingapúrban, a helyiek lényegében pár centire hajolnak az ennivaló fölé.

Kedvenc gyümölcsöm lett, a
dragon fruit. A gyümölcs Mexikóból származik, de itt is meghonositották. Szingapúrba Vietnamból importálják. Az ize hasonlit a kiwi belső fehér részéhez, csak finomabb.

Ezt Sungei Buloh-nál ettem. Fagyi, és 100Plus, egy finom energia ital.

Ez is Sungei Buloh után készült. Egy közeli bio-farmon ebédeltünk bio-ételeket, meg persze Tiger sört.